Wiki Κέντρο Βοήθειας Συστήματα παιχνιδιού Επανείσοδος σε μπουντρούμι
Επανείσοδος σε μπουντρούμι
Έχασες τη σύνδεση σε μπουντρούμι; Γύρνα στον ίδιο γύρο μέσα σε 10 λεπτά.
Αν το παιχνίδι σου κρασάρει, χάσεις τη σύνδεση, αποσυνδεθείς ή αλλάξεις χαρακτήρα μέσα σε μπουντρούμι, η θέση σου στον ίδιο γύρο διατηρείται για 10 λεπτά. Όταν συνδεθείς ξανά, ένα παράθυρο ρωτά «Έχεις ένα ημιτελές μπουντρούμι. Θέλεις να επιστρέψεις;» με το όνομα του μπουντρουμιού και τον χρόνο που απομένει:
- Το Επιστροφή στο μπουντρούμι σε πηγαίνει πίσω εκεί που ήσουν (ή εκεί που πήγε στο μεταξύ η ομάδα σου). Τίποτα στο μπουντρούμι δεν μηδενίζεται: το χρονόμετρό του συνεχίζει να τρέχει.
- Το Μείνε εδώ σε αφήνει έξω. Αν κλείσεις το παράθυρο, η θέση σου διατηρείται· το γράμμα αποστολής αριστερά το ανοίγει ξανά.
Η επιστροφή λειτουργεί στο ίδιο κανάλι, όσο ο γύρος συνεχίζεται και είσαι στην ίδια ομάδα. Η καρτέλα Μπουντρούμια του παραθύρου τηλεμεταφοράς δείχνει «Επιστροφή ... (CHn)» όσο μπορείς να γυρίσεις.